Beschikbaarheid en prijs

Ons nieuwe vakantieappartement (opgeleverd dec. 2015) in Winterberg – Neuastenberg, is geschikt voor 4 tot max. 6 personen. Het appartement is gelijkvloers toegankelijk en daarmee ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of slecht trappen kunnen lopen. Het appartement is van alle moderne gemakken voorzien (vaatwasser, flatscreen TV, homecinemaset, wasmachine, droger, etc.). Voor baby’s is er een campingbedje, box, kinderstoel en buggy aanwezig. Tevens zijn er spelletjes en DVD’s voor jong en oud aanwezig en een slee om ’s winters direct vanaf het appartement naar beneden te kunnen glijden.

Indien u vragen heeft over de actuele beschikbaarheid, de huurprijzen en bijkomende kosten kunt u de beschikbaarheidskalender raadplegen. Klik voor de bereikbaarheidskalender HIER.
Onder de beschikbaarheidskalender vindt u alle informatie over de kosten. Indien u vragen heeft over het appartement of een boeking wilt doen dan kunt u een mail sturen naar [email protected]

Aankomst en vertrekdagen zijn vrijdag, zaterdag en maandag. Afwijkende aankomst- en vertrekdagen zijn mogelijk in overleg en indien de beschikbaarheid dit toelaat.

Huisdieren alleen toegestaan in overleg (max. 2 huisdieren per verblijf). Kosten € 5,– per huisdier per nacht.

De in de beschikbaarheidskalender genoemde prijzen zijn inclusief:
– Gas, water en electra (bij normaal gebruik)
– Boekingskosten
– Gebruik van WiFi
– Sauerland Card met diverse kortingen (o.a. vrij gebruik van OV-bus, korting op attracties)
– Gemaksartikelen zoals kruiden, handzeep, wasmiddelen

In het appartement vind u een informatiemap waarin u onder andere belangrijke en nuttige adressen en telefoonnummers vindt. Maar ook een beschrijving van het appartement en informatie over bezienswaardigheden en activiteiten.

Recente berichten