Activiteiten

Op dit deel van de site vindt u een greep uit de vele activiteiten en bezienswaardigheden die er in Winterberg-Neuastenberg en omgeving te bezoeken/bekijken zijn. In het dropdownmenu is een onderverdeling gemaakt in activiteiten die u het hele jaar kunt doen, zomeractiviteiten en winteractiviteiten. Tot slot is er een tab “evenementen” opgenomen. Hier staan festiviteiten en activiteiten vermeld die alleen op de aangegeven datum/data plaatsvinden. Bijvoorbeeld worldcup wedstrijden, marathons, kerstmarkten, etc.

Soms wordt verwezen naar een website waar u uitgebreide informatie kunt vinden over de specifieke activiteit of bezienswaardigheid, openingstijden, etc.
VVV in de Oversum in WinterbergU kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de VVV (Touristinfo) in Neuastenberg (tegenover Hotel Zur Post) en/of de VVV in Winterberg (in de Oversum). De medewerkers daar helpen u graag. Bij deze VVV’s kunt u (gratis) folders ophalen. Per maand wordt er een activiteitenkalender gemaakt. Deze kunt u eveneens (gratis) meenemen.

Wist u trouwens dat u met de SauerlandCard gratis gebruik kunt maken van het openbaar vervoer en dat u vaak korting krijgt op entreeprijzen? U krijgt de SauerlandCard bij boeking van ons appartement. Deze ligt klaar bij aankomst.

Recente berichten